Tilgjengelighetsverktøy

En liten oppsummering fra årets musikkfest i Sæby:

En oppglødd og våken? Gjeng på 31 musikanter og 14 ledsagere dro med Peter Wessel fredag 29. juni til det som skulle bli Stavern Agnes 12. deltakelse i Musikkorps Sæbys 12. internasjonale musikfest.

Turen nedover gikk fint og vi ankom Sæby og vårt overnattingssted, Kolonierne, ca kl. 15.00. 

Nå skulle vi ikke spille før sent på kvelden, så for første og siste gang i år, hadde vi god tid.

Dessverre var ikke været det beste, så fordi om vi hadde en vellykket konsert, var det ikke alt for mange tilskuere som trosset regnet denne kvelden. (Hva med tak over torvet???) 

Lørdagen ble mye bedre når det gjaldt vær, og vi startet med Nasjonenes oppmarsj kl. 09.30. Deretter fulgte konsert med Storbandet kl. 12.00, konsert ved Sæby Havn kl. 14.30, før vi dro tilbake til Kolonierne for å forvandle oss til Pirater. Tilbake på Sæby Havn startet opptoget kl. 16.00. Det var mange kreative antrekk blant medlemmer og ledsagere, for ikke å snakke om ”fimplen” og vi gjorde stor suksess med bl.a. musikk fra Pirates of the Caribbian, Hook og ikke minst Kaptein Sorte Bill. Det ble fektescener og vi kuppet en plass fra Svenskene. MORO! (Selv om en av våre ble tatt til fange.) 

Piratkostymene ble beholdt på utover kvelden, og vi hadde nok en konsert. Denne skulle begynne kl. 21.00, men ble forsinket i over en time. Kjedelig å vente, men det ble i hvert fall en populær og fin underholdning når vi først kom i gang. Vi fikk mye skryt, og folk danset og sang med.  

Søndag kom finværet! Oppmarsjen ble en varm fornøyelse så det var godt å få lesket våre tørste struper ved ankomst Musikkhuset.

Vår siste konsert ble avholdt i Sæby Havn i stekende sommervarme. Og JA Kjersti – vannet du kjøpte var tørt! Først spilte vi Gammel Jegermarsj og Arnhem sammen med Die Blauwe Jungskes, og deretter spilte vi alene for et lydhørt publikum.

Vi avsluttet vårt opphold denne gangen med skikkelig Sæbystemning. Samling på plenen til latter, sang og mange artige kommentarer.

Båtturen hjem foregikk i stille og rolige, les trøtte, former, og vi var alle enige om at vi igjen hadde hatt en fin tur ;-)  

Takk til Sæby Musikkorps for nok et trivelig opphold og en artig musikkfest.
Tusen takk til Andreas som i år kjørte utstyrsbilen, og som alltid var på rett plass til rett tid. Hva skulle vi gjort uten deg?
Også en stor takk til Tom som gled rett inn i miljøet som trompetvikar. Vi ser gjerne mer til deg.

Det var også fine tilbakemeldinger fra de yngre som var med for første gang, og det setter vi pris på.  

Vi er på plass i Sæby igjen om 3 år. Denne gang med litt mindre spilling kanskje???

Postkortet vi sendte til Karianne i Florida.

Postkort til Karianne
Postkort til Karianne